Heyho let,s go!

Bloggens återkomst!

Publicerad 2014-03-01 12:51:03 i Allmänt,

Hejsan hoppsan, dunder och brak, ja vad vet jag.. Australien är i alla fall med all säkerhet ett land att återvända till!
 
Vi började vår resa i Sydney med två partypinglor till irländare. Sen sex svenska clubtjejer varav den ena kände sig lite krasslig just den kvällen de skulle hänga med oss så hon följde inte med ut på nått äventyr..
 
Blue Mountains. Helsköna människor, helskönt hostel, helsköna katter.. Grymt mysig place!
 
Byron bay! Höjdpunkten i Australien! Där skulle man bo! Alla är superchill hela dagarna och alla bara är.. Askönt verkligen!
 
Surfers paradise. Liten storstad.  Aningen missvisande namn men vi tog en surflektion där i alla fall och sen gav vi oss ut själva i ett försök att tämja vågorna.  Det gick sådär.. Vi träffade fyra ascoola Melbourne-killar som kommer agera guider här i deras egen stad. Lite lyx sådär..
 
Noosa. Kom på nu att det var här vi surfade själva.. Tokigt.. Aja,  brände upp oss gjorde vi så vi inte kunde va i solen på några dagar. Till vår lycka vare inte sådär jättenice väder så de va chill.. Vi träffade där en tyska vid namn Annie. Helskön brud! Vi hängde också lite med en fransk-tjej som var väldigt trevlig hon med. (YHA-hostel suger!)
 
Airlie beach. Kanske inte riktigt vad man väntade sig men det var mysigt ändå.  Aningen för mycket storstadsaktigt, fast bara lite, lite åt det hållet. 
Trevliga människor. Fast vi hade en galen tant i vårt rum en natt! Två tjejer tog med en kille för han var utelåst, alla sov i egen säng och så. Men när han rörde sig gnislade sängen till och tanten blev rosenrasande. Det slängdes med ord som "bitch" och "don't fuck whit me". Toktant! Jättearg.. 
 
Men vi går vidare.. Tre dagar och tre nätters segling blev det också! God mat och gott sällskap. Helskön besättning. Där träffade vi dels Ja-Na, en supertrevlig och glad tjej från, tro det eller ej, Tyskland!  Halva vår båt var tyskar! Hur har dom råd? Men det fanns också fem danskar och två coola tjejer från London som visst var systrar. Snorkla gjorde vi en hel del. Jag gav mig till och med på ett dyk! Asballt!!
Så vi har nu sett fiskar i alka färger och former, tre delfiner och en stoor sköldpadda! Jag hade också turen att se en sköldpadda under min dykning och en lite  rocka när vi snorklade.
 
Väl tillbaka på hostlet igen går vi in i vårt nya rum för att lägga av oss all packning och vem ligger inte sover i ena sängen då? Jo Annie, vår kompis från Noosa! Jättekul att se henne igen!
 
Melbourne. Nu är det slutdestination Australien. Bra början föresten! I handbagagekollen innan vi kommit på flyget ens stannas Jossan för hon har visst kniv i bagaget! Bam bam bam! Säkerhetssnubben går igenom  hennes väska och vad hittar han? Vad hittar han?  Två matknivar! Dog lite där på plats! Det var matknivar vi snott med från hostel så vi kunnat bre ut jordgubbssylten på mackorna när vi åkt buss över natten! Så sjukt kul!
Men nu är vi på plats och ska försöka komma översens med pöjkera vilken/vilka dagar vi ska ses!
 
Vi lever och frodas i alla fall och hoppas ni gör det samma! Harre så hörs vi alla glada! Pussar och kramar! <3

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2014-03-01 13:03:47

Vad kul ni har det! Ha det underbart nu de sista dagarna i Australien. Många kramar. ♡

Postat av: lars

Publicerad 2014-03-01 22:09:53

Gött bloggen är återuppstånden, det är så himla roligt att följa er. Ni gör verkligen något roligt med er resa och minst halva är kvar. Ser fram emot fler äventyr, undrar om ni möter några orcher i NZ. Ha de gött, kram från öss.

Postat av: Storasyster Veronica

Publicerad 2014-03-02 00:46:39

Så kul att läsa. =) Ni har det bra o det har även vi. Kramar ♥

Postat av: Jolina jolej

Publicerad 2014-03-04 10:36:03

Jag saknar dig här hemma, och är ju inte alls avis på att du är i varma Australien! <3

Postat av: ulli

Publicerad 2014-03-04 22:44:29

jag är avis på er!Gött ni verkar ha det! :D :D

Sen när nikommer hem så kan vi spela handboll förhoppningsvis :D :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela