Heyho let,s go!

Tänkte tillbaka..

Publicerad 2014-01-31 04:34:53 i Allmänt,

..på när vi var i Shanghai..
 
Det var en natt, mitt i natten ungefär. Det började smälla    högt utanför fönstret. Josefin vaknar helt groggy och undrar vad som händer. Blir vi bombade av japanerna? Hon väcker mig och jag tänkte att det åskar väl.. Fick väl tillslut dra bort gardinen och kolla ut, och vad ser man? De stolliga kineserna skjuter raketer, mitt i natten! Tokpellar.. En helt vanlig dag liksom..

Hasch madam?

Publicerad 2014-01-30 13:07:13 i Allmänt,

Ja nu undrar ni va? Det var det första man hörde när man klev ut ur byggnaden idag! Galet mysigt här!
Och alla dessa gatuförsäljare! "Massage?" "Tailor?" Säger "No thank you" bara dom tittar på oss nu. Blev tillochmed en "no thank you. Seriously no!" idag.. Hehe..
 
Men annars då? Sov till typ halv tio, morgongympa, dusch och ut.. Över till Hongkong, forever 21, shoppat i två timmar.. Till vår förtvivlan kommer vi på att vi inte käkat på sisådär sex och en halv timme. Panik! Superhungrig delux på två sekunder, men det finns ingenstans att äta! Vi ser donken så donken it is. Ja vad gör man..
 
Nu har vi varit hemma några timmar. Så pass länge att vi hunnit käka igen.. Åt nån havregrynsgrötdryck med smak av choklad tillsammans med en syltmacka. Värsta lyxen mitt i misären! Mätta och belåtna ska vi strax pallra oss ner till piren och kolla på alla upplysta hus och promenera längst The walk of fame eller vad tusan det är.. Imorn är det nyår!
 
Yeah, havredryck!
 
Kollade lite på en snubbe från korea som stod och trollade vid piren Sjukt glad kille!
 
Hejhopp harre bra!

Gårdagens och dagens bravader!

Publicerad 2014-01-29 13:30:47 i Allmänt,

Redan igåt tänkte vi åka till Lammaisland men tog fel båt och hamnade på nått jätteturistigt ställe. Antagligen svindyrt. Men vi tillbringade några timmar där, promenerade som vanligt.. I väntan på båten hem gick vi ut på några stora stenar och satte oss och bara njöt! Underbart!
 
 
Jo! Om två dagar är det nyår här och herrejesus vad det är en stor grej här! Asballt! Hästens år blire om nån är nyfiken.
 
Förberedelser i massor!
 
Och så till dagens promenad!
Lammaisland är helt klart värt ett besök! Inga himmla bilar eller töliga moper. Cyckel är väl använt där och deras egna ben. Mycket orört och gamla hus.
 
Diverse vattenlevande djur verkar extremt populärt att äta här. Vi åt nudlar med biff i sataysås.
 
Vi skrev våra namn på betongen som många andra.
Vi gick förbi ett hus med en jättestor gris målad på ena sidan. Fin..
Och så fanns det en massa grottor med historia. Nått om japaner som gömt snabba båtar där..
 
Ja vad säger man. Det var en helt fantastisk dag!
 
Lite småröda i ansikten och på bröstet. Lite skav på mina hälar och en klämd tå med tre blåsor på..
 
Men vi kör järnet! Harre gött!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela