Heyho let,s go!

Tågresan till Hongkong

Publicerad 2014-01-26 16:31:16 i Allmänt,

Den va rolig!
Det var trevåningssängar i kupeerna. Då vi var sist in i vårt delade utrymme fick vi ta de övre slafarna. Smidig som en gnu svingade vi oss upp där! Riktigt mysigt place om man helt struntar i det faktum att vi troligtvis skulle få puckelrygg om vi stannat någon natt till.. Aningen lågt i tak alltså! Och så hade vi förstås fläkten med de isiga vindarna uppe hos oss.
De under oss var ett äldre par. Gubben sov för det mesta, och när han inte sov så åt han. Han lät väldigt lustigt när han sov. Ibland trodde man att han höll på att svälja sin tunga.. Damen åt hon med, och titta på film på sin padda.
Längst ner hade vi två kvinnor runt fyrtio som mest verkade irriterade över de där två skrattande, hoppandes-upp-och-ner, allmänt missanpassade tjugoåringarna som de fått oturen att ha längst upp sin kupé. Sjukt kul!
Dagen efter träffar vi en herre som pratat med Jossan precis när vi klivit på tåget. Då hade han sagt något i stil med "marmor" till Jossan när han fått reda på att vi va från Sverige. Vi kom underfund med att det var Malmö han försökt säga! Snäll gubbe. Vi fick träffa han gulliga fru. Han reser mycket i jobbet så han hade vart lite överallt. Mycket skojj att lyssna på han! Vi fick även en liten introduktionskurs i hur man skalar solrosfrön med bara tänderna och tungan. Helskillade nu!
 
Ojoj nu är klockan 23.30, dags o sova! Hare bra!
 
Puss&Kram

Kommentarer

Postat av: Storasyster Veronica

Publicerad 2014-01-26 17:24:54

Så bra. Det har jag alltid velat lära mig, så det måste du lära mig sen nör ni kommer hem igen. ;) hahaha. Ni verkar ha det toppen. Roligt att läsa era knasiga inlägg om denna kanonresa! =)

Postat av: lars

Publicerad 2014-01-26 17:52:03

Jag håller med Veronica, det får bli en kurs på det. Ni anar inte vilken tur ni hade som fick plats i en sovkupe, vi håller tummarna att det fortsätter och varför skulle det inte det såna toppentjejer som ni är.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela