Heyho let,s go!

Chto, chert voz'mi sluchilos'?

Publicerad 2014-01-07 05:53:52 i Allmänt,

Man förstår bra lite i Ryssland! Nästan ett mirakel att vi kom med nattåget mot Moskva.. Dom vet likspm inte vilken perrong tåget avgår ifrån förens det står på plats. Och engelska är något de bara vägrar lära sig.. Men tre pizzaslicar och en burrito senare var vi på tåget!
Vi delade hytt med ett otroligt gulligt, äldre par. Dom verkade helt klart vana vid att åka nattåg för fy så snabba dom var med allt verkligen! Hujedamej!
 
Inga många timmar sömn inatt heller.. Men vi är ju inte här för att sova! 04.30 ringde klockan, 05.15 var vi på station. Vår första uppgift var att hitta stationen transsibiriska avgår ifrån, vilket gick fort. Det var den andra jättestora byggnaden bredvid den jättestora byggnaden vi precis gått ut ur. Yes! Kändes bra att det gick fort.
Men sen är deras tunnelbanesystem mer av en labyrint. Som tur är har Jossan bott i Stockholm ett tag och fattade galoppen tillslut, jämfört med en annan som mest såg ut som ett frågetecken..
Väl framme ska vi hitta till hotellet! En något taskig karta men vi hittade!
 
 Frukosten är intagen i form av en baguette fylld med salami, ost och div. grönsaker som körts i micron en stund. Nu tänktr vi sova lite..
 
På återseende gott folk!

Kommentarer

Postat av: Anne Häll

Publicerad 2014-01-07 09:14:52

Jösses vilka erfarenheter ni kommer att ha i bagaget! Ha det underbart! Kramar. :-)

Postat av: Lars

Publicerad 2014-01-07 09:37:57

Hej, allting löser sig till slut. Se nu till att ni har med er t ex 100 dollar eller 100 euro var som säkerhet, helst i mindre sedlar. Pengar som ni förhoppningsvis har med er hem.
Glöm inte att plåta Vasiljevs katedralen på röda torget.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela