Heyho let,s go!

Lost in Hongkong

Publicerad 2014-02-01 08:20:46 i Allmänt,

Ja herrejävlar!
Nyår igår.. Det var typ en parad och sen gick alla hem.. 
Fast där slutade det inte för oss såklart! 
 
Vi gick ut runt åtta igår. I hissen ner träffade vi på en mycket trevlig, äldre herre. Norrman. Vi hängde med han någon timme. Kollade på paraden, tog en cider på en pub vid namn "The hair of the dog". Mysigt, aningen högljutt.
Ungefär efter detta skulle den äldre herren från Norge gå och lägga sig. Han hette Stig.
 
Så där gick vi längst kowloons gator. Och mitt i allt dyker donken upp! Yes, en varsin glass och en varsin paj tänkte vi, men dom tog inte kort dessvärre.. Så när allt känndes som mest hopplöst säger killen bakom oss att han betalar vårat. Det blev helknas med beställningen också för vi gick därifrån med två glassar var och en paj var..
Killen som betalade var en mörkhyad kille som kallade sig för Pikatchu. Då vi var helt lost på vad man gör här så hängde vi på han. Hans kompis Mohammed dök upp senare och hängde med oss. Mohammed är indier.
Vi tog tunnelbanan till Hongkong och gick till värsta bargatan! Askul med så många turister! 
Så där valde vi ett ställe där vi drack drinkar och rökte vattenpipa. Bredvid oss satt det en kille och en tjej som var på dejt, trodde vi.. Det var två norskar till, bara kompisar dock. Dom skulle bli ett så sjukt gulligt par annars!
Dom snackade vi med en stund innan dom knallade vidare till något kallat "Seventh heaven". När vi druckit upp våra drinkar gick vi också dit.
Seventh heaven är en nattklubb så där dansade vi.
På dansgolvet träffade vi en massa trevliga, engelsktalande snubbar. Dom va astrevliga så vi tänkte att dom vill vi hänga med! Då blev Pikatchu jättekonstig och sa att vi skulle hänga med dom två, att det var dom som skulle följa oss hem och att vi absolut inte kunde lita på de andra killarna. Efter många om och men satte vi oss i en taxi med en kille från New York som hette Conrad. Vi åkte till hans hotell, The four seasons, där han lånade rummet av sin kompis som för tillfället är på semester i Italien.
Klockan gick superfort och helt plötsligt var klockan fem på morgonen. Vi kunde inte ta oss hem så Conrad var supersnäll och lät oss sova över hos han. 47:e våningen fick vi den stora äran att sova över på. Superkingsize säng måste det varit också då alla fick plats utan problem.
Vid lunch hade vi sagt hej då och börjat gå mot vår båt.
Brunch på subway tänkte vi. Och när vi står där i godan ro upptäcker vi att ingen av oss har rumsnyckeln på sig!  Den ligger kvar i rummet som Conrad lånade av sin kompis som är på semester i Italien. Herrejävlar! Så tillbaks till four seasons. För att kunna hjälpa oss måste de först få tag på snubben som är i Italien så han kan bevilja att vi får hämta nyckeln på hans rum. Han vet inte ens att vi varit där och hans telefon är avstängd. Förhoppningsvis startar han den snart.. 
 
Så just nu sitter vi i vårt rum på Angel hostel och vet inte riktigt vart vi ska ta vägen.. Sista natten här också.. Haha det går så sjukt bra för oss just nu!

Kommentarer

Postat av: Anne

Publicerad 2014-02-01 14:47:38

Hej o hå! Hoppas det har löst sej med allt! Kramar. :-)

Postat av: lars

Publicerad 2014-02-01 17:03:36

Jossan kolla in din mejl.

Postat av: Storasyster Veronica

Publicerad 2014-02-01 23:40:37

Lugn nu.. blir ju nervös!!

Postat av: Paulina

Publicerad 2014-02-02 20:55:24

Haha hoppas ni har fått tag i nyckeln för ni har vell era saker där !kram Paulina o Ann <3<3<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela