Heyho let,s go!

Vi <3 Australien

Publicerad 2014-02-11 12:47:04 i Allmänt,

Man kan inte leva ett helt liv fullt ut utan att åka till Australien!!! Alla bara verkligen måste åka hit!
 
Australien är helgrymt! Alla är trevliga, totalt super-avslappnad miljö. Att åka från hektiska Kina till chilla Australien var verkligen en helomvändning! Här kan man bo alltså, shit pommes! 
 
Iallafall,  när vi kom hit så hade vi redan rum ordnade på ett hostel vid namn "Elephant backpackers". Ett gammal sjukhus var det visst. Stort och fint. Aningen nedgånget dock.. Det verkade inte riktigt som nån ville lägga pengar på huset så det bara står och förfaller. Otroligt synd för det skulle kunna vara så megamysigt där så det inte är klokt! 
 
Vi delade rum med en äldre, tunn och väldigt solbränd farbror (lite i stil med Dobby i Harry Potter). Lite skum nisse men han va nästan aldrig på rummet..
Sen var det också Amie och Shona! Två tokhärliga partybrudar från Irland! Ja herregud! Vi gick ut med dom första natten, deras sista dock. När vi vaknade upp nästa morgon iallafall så var dom borta men på golvet låg en lapp med deras namn och att vi gärna fick lägga till dom som kompisar på facebook. Askul!
 
På hostlet var det en hel drös med fransmän så det är konstigt att vi inte pratar flytande franska vid det här laget.. Så många vare liksom.. Men mitt i all franska och engelska dök det ibland upp lite svenska.. Vilket leder oss till vår sista kväll där.. Vad hittade vi inte i slutet av en korridor tror ni? Jora, fem svenska tjejor! Maria, Sally, Saga, Linn och Josefine. Från Jönköping, nittiotreor hela bunten. Så dom hängde vi med sista kvällen. Lite prat och nattklubb sydneystyle. 
 
Nu är vi i en stad utanför Sydney där det ska finnas fina hiking-leder. Vi bor på ett hostel som heter "Flying Fox" som jag blev tipsad om av en blond tjej med rosa hårtoppar.
Sjukt mysigt ställe! Han som äger det är så cool! Aschill, vegetarian och kattägare. Idag till exempel hade vi bbq för en kille vid namn Nick som stannat här länge ska dra till Tyskland imorn. Sjukt kul och bra lätt att lära känna folk här.
Och en grej som är så extrem att jag nästan inte borde nämna det är att FRUKOST INGÅR! Vi ska äta normal frukost två mornar på raken nu! Helgrymt! Ibland blir det pannkakor fick vi höra!
Och vi skulle egentligen sova i ett flerbäddsrum men det fanns inge plats kvar så fick ett dubbelrum till samma pris! Det är också helgrymt!
 
Hittade en svensk bok..
 
Vårt rum och allrummet. I allrummet får man föresten inte använda mobilen eller dator eller padda, askalas!
 
 
 
(Australien är helgrymt!)
 
Imorn blir det lyxfrukost och hike. Nu blir det sova! Harre asbra hemma så hörs vi! Puss och kram!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela